e
Banner

Etiketler: dkv euro service



DKV Euro Service 2015’i rekorla kapattı


Yayın: 15-02-2016
Kategori: Dünyadan

Geçen yıl tüm enerjisini operasyonel verimliliği iyileştirmeye odaklayan DKV Euro Service, 2015 yılını 5.8 milyar avroluk rekor bir satışla kapattı. 2016 yılında da ayni ivmeyi korumayı amaçlayan DKV Euro Service, aralarında Gürcistan ve Kazakistan’ın da yer aldığı Avrasya pazarını hizmet alanına dahil etmeyi hedefliyor.




DKV artık Gürcistan’da


Yayın: 20-02-2017
Kategori: Karayolu

Avrupa ve Rusya’daki yaklaşık 60 bin kabul noktasında müşterilerine otoyol ve akaryakıt kartı hizmeti sunan DKV Euro Service, hizmet ağına Gürcistan’ı da ilave etti. DKV müşterileri artık yakıtlarını, Gürcistan'daki WISSOL benzin istasyonlarından nakit kullanmadan DKV CARD ile alabilecekler.
zirve_banner

 





Türkiye Avrasya bölgesinin kilit ülkesi


Yayın: 20-06-2017
Kategori: Karayolu

DKV Euro Service Türkiye Trabzon’da gerçekleşen iftar yemeğinde Karadeniz Bölgesi’ndeki lojistik şirketleriyle bir araya geldi. Özellikle Avrasya bölgesindeki yatırımların ve gelecek planlarının konuşulduğu buluşmada, Türkiye’nin, bölgedeki önemine değinildi.




Tek kartla Avrupa, Rusya ve Gürcistan


Yayın: 29-11-2017

DKV Euro Service Türkiye, Antakya’da gerçekleştirdiği toplantıda, bölgedeki lojistik şirketleriyle bir araya geldi. Rusya bölgesinde verilen hizmetlerle, gelecek yıl iş hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda DKV, Rusya’daki 1200’ü aşkın Gazpromneft istasyonuyla, kaliteli kış yakıtını garanti ettiklerini duyurdu. DKV müşterileri,  Rusya’da pompa fiyatının altında, vadeli akaryakıt alabiliyorlar. Öte yandan, Rusya’da otoban ödemelerinde geçerli kutu artık DKV aracılığı ile alınabiliyor. 




Almanya’da tüm yollar 1 Temmuz’dan itibaren paralı olacak


Yayın: 20-06-2018
Kategori: Karayolu

1 Temmuz 2018’den itibaren 7.5 tonun üzerindeki araçlar için Almanya'daki otoyol ücretleri tüm ulusal karayollarını kapsayacak şekilde genişletilecek. 




Avrupa’da en çok ceza Almanya’da ödeniyor


Yayın: 03-10-2018
Kategori: Karayolu

DKV kart ile Avrupa’da Türk firmalarının ödediği cezalar 2018’in ilk 9 ayında yaklaşık 137 bin Avroya ulaşırken, bunun yüzde 70’i Almanya otoyollarında kesiliyor. Avusturya, yaklaşık 30 bin Avro ile Almanya’dan sonra en çok ceza ödenen ikinci ülke konumunda. Cezalar Almanya’da takometre ihlalleri, Avusturya’da ise eksik belge ve hatalı aks sayısı beyanı nedeniyle kesiliyor.




DKV’den nakliyeciye destek


Yayın: 20-04-2020
Etiketler: dkv euro service

Koronavirüs salgını döneminde nakliyecilerin yanında olduğunu duyuran DKV, bu kritik dönemde yakıt, geçiş ücreti ve mali hizmetler alanlarında sunduğu ürünleriyle lojistik operasyonlarında ve filo yönetiminde mobilitenin korunmasına katkıda bulunduğunu açıkladı. 




DKV, İtalya’da kendi geçiş kutusunu hizmete sunuyor


Yayın: 05-08-2020
Kategori: Karayolu

DKV Euro Service, 1 Eylül’den itibaren İtalya’da kendi otoyol kutularını hizmete sunmak için pilot fazı başlatıyor. Fazın tamamlanmasının ardından DKV, İtalya otoyollarında yetkili ilk özel otoyol kutu sağlayıcısı olacak.




DKV yeni çözümleriyle büyümesini sürdürdü


Yayın: 08-12-2020
Kategori: Karayolu

DKV Euro Service Türkiye, bu yıl pandemi etkisiyle zorlaşan lojistik süreçlerini kolaylaştırarak nakliyecinin yükünü hafifleten pek çok yeni ürün ve hizmeti devreye aldı. Türkiye’deki pazar paylarını hızla artırırdıklarını belirten DKV Euro Service Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, 2020 yılında bugüne kadar ki en yüksek ciroya ulaştıklarını söyledi.




DKV Fas kapısını açtı


Yayın: 21-12-2020
Kategori: Karayolu

Uluslararası nakliyeciler için önemli bir kolaylığı daha hayata geçiren DKV Euro Service, Afrika kıtasında ücretli yol geçiş hizmeti sunan ilk Avrupa şirketi oldu. Artık DKV müşterileri ön ödemeli kutu ile Fas’taki ücretli yollardan nakitsiz, hızlı ve kolay geçiş yapabilecekler.